Post by akreponlalec on Mar 8, 2022 4:37:32 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Πιλοτικό παιχνίδι πτήσης πόλης ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Πιλοτικό παιχνίδι πτήσης πόλης IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ πόρος δημιουργίας κωδικών ▞▞▞
▞▞▞ Πιλοτικό παιχνίδι πτήσης πόλης 2022 version ▞▞▞
Πάρα πολλές διαφημίσεις και περιμένουν από εσάς να πληρώσετε για να προχωρήσετε σε κάθε γύρο. Δεν παίρνετε αεροπλάνο αν δεν αγοράσετε ένα και τα στάδια διαρκούν λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα. Καθαρή απάτη
Φεβ 2. 21. Καλό. Απλώς αντιπαθώ το ραντάρ, δεν είμαι πραγματικά σε θέση να καταλάβω το ραντάρ. Δεν με αφορά το παιχνίδι. Συγγνώμη Nov 7.21 Graphic είναι παιδικό όχι για την ηλικία μου
$$, Fighter jet simulator, είναι πραγματικά ενδιαφέρον παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι σας προσφέρει μοναδική εμπειρία παιχνιδιού, μπορεί επίσης να παιχτεί χωρίς σύνδεση δεδομένων και έχει καλή απόδοση σε συσκευές Android $$
Ανοησίες. Τα γραφικά είναι διαφορετικά από το παιχνίδι. Απλώς σπατάλησα τα δεδομένα μου για να κατεβάσω αυτό το παιχνίδι.
Pesawat Simulator Game Pemain Simulasi wwj
Είναι ένα καλό παιχνίδι αλλά έχει αλλάξει τα γραφικά τους.👍
Ήταν καταπληκτικό και λίγο τρομακτικό, αλλά η εμπιστοσύνη στον Θεό διευκολύνει την πτήση σε νέους ορίζοντες. Στην πραγματικότητα ήταν μια προσπάθεια να βρει τον Θεό.
Το City pilot είναι πολύ ωραίο παιχνίδι με απίστευτα χαρακτηριστικά και όμορφα γραφικά. Είναι πολύ απλό και εύκολο στο παιχνίδι. Μου αρέσει.!!
Αν μπορούσα θα το βαθμολογούσα με μηδέν. Δεν έχω δει τόσες πολλές διαφημίσεις και το παιχνίδι είναι φτωχό. Ένα πεντάχρονο μπορεί να ενδιαφέρεται για πέντε λεπτά. Άντεξα ένα πριν απεγκαταστήσω.
Τα γραφικά είναι φτωχά, αλλά το παιχνίδι είναι φοβερό
Το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο απλά στον αγώνα πηγαίνει αργά που είναι πραγματικά ενοχλητικό
Καλό
Απολαμβάνω το παιχνίδι, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζω πλέον το επίπεδο 22, απλώς σταματάω στο επίπεδο 21 και αυτό δεν είναι το τέλος του παιχνιδιού
Ήταν μια καλή εμπειρία με το play store
Jet simulator fightly Ναι, αυτό είναι ένα υπέροχο καταπληκτικό παιχνίδι, Όποτε ξεκινάτε να παίζετε, δεν θα μπορείτε να το αφήσετε γιατί υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια.👍🏼
Η ποιότητα της εικόνας δεν είναι καλή.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο και εκπληκτικό. Είναι πολύ εύκολο να παίξεις. Μου αρέσει πολύ. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι τόσο καλά. Ο ήχος του φόντου είναι τόσο ωραίος. Μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι. Συνιστώ σε όλους να το δοκιμάσετε.**
Καλό παιχνίδι αλλά σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχουν τόσα πολλά επίπεδα μόνο υπάρχουν 25 επίπεδα και στις δύο λειτουργίες και τόσες πολλές διαφημίσεις Αυτές οι διαφημίσεις έχω δει σε οποιοδήποτε παιχνίδι
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι αεροπλάνου του οποίου τα γραφικά είναι πολύ καλά, είναι επίσης πολύ εύκολο να παίξει, ο έλεγχός του είναι πολύ εύκολος. Μου άρεσε πάρα πολύ να παίζω αυτό το παιχνίδι.
Αυτό το παιχνίδι κολλάει όταν παίζω
Το City Airplane Pilot Flight Game είναι εξαιρετικό και φανταστικό διεγερτικό πτήσεων σε αεροσκάφη. Τα γραφικά του είναι φοβερά και επιτρέπουν την προσγείωση και την παραλαβή επιβατών από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο. Απολαμβάνω την προσγείωση. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και σας προτείνω σε όλους να το παίξετε.
Πάρα πολλές προσθήκες μετά από αποστολές
Αρκετά διασκεδαστικό αλλά έχει χαμηλά γραφικά
Εάν υπήρχε -5 θα το έβαζα ευχαρίστως. Ο λόγος είναι οι εκατοντάδες διαφημίσεις. Ακόμα και χωρίς ίντερνετ είναι πίστα και διαφήμιση.
Citi πτήση ariplane pilotri νέο παιχνίδι αεροπλάνο παιχνίδι Αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι για μένα. Συνήθως μου αρέσουν τόσο πολύ τα παιχνίδια με αεροπλάνο. Στην πραγματικότητα, είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Μου άρεσε. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη δημιουργία αυτού του παιχνιδιού. Πραγματικά το χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν επίσης ενδιαφέρον και διασκεδαστικό.5*
Αυτό δεν είναι καλό σε αυτό να σπαταλήσω τον πολύ χρόνο μου, δεν υπάρχει επίπεδο 16 Δεν μου αρέσει πραγματικά δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να το αναβαθμίσετε περισσότερο, ξέρετε ότι χρειάζεται πολλές περισσότερες ενημερώσεις, πρέπει να το ενημερώσετε
Το παιχνίδι είναι τόσο ωραίο,,,, μικρό πρόβλημα
Speed Hero: Superhero Games Приключения ziwo
Ωραίο παιχνίδι, αλλά απλώς προσθέστε περισσότερα αεροπλάνα
Μαριλενα
Το New Airplane Games Real Flight Game είναι το καλύτερο παιχνίδι για τους λάτρεις του σχεδίου. Είναι εύκολο να ελεγχθεί. Τα κορυφαία αεροπλάνα είναι σε αυτό το παιχνίδι. Προτιμώ να κατεβάσω και να παίξω αυτό το παιχνίδι. Όλες οι προκλήσεις είναι πραγματικές.
Μετά το επίπεδο 15 γιατί δεν παίζω το παιχνίδι 16 ή μπροστινών επιπέδων. Πώς ανοίγουμε αυτά τα επίπεδα πείτε μου παρακαλώ..
Χωρίς λειτουργία κλίσης στο χειριστήριο αντίχειρα τσόπτερ είναι χάλια
Υπέροχο και εύκολο στον έλεγχο
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΦΥΣΤΙΚΟ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΓΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΓΓΙΣΩ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΠΤΗΣΗΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ BIG A PLANE MAKE ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Είναι ένα πολύ βαρετό παιχνίδι, δεν είμαι χαρούμενος όταν παίζω αυτό το παιχνίδι. Ζητώ από τον προγραμματιστή να βελτιώσει όλο και περισσότερο όσο το δυνατόν περισσότερο. Για να προχωρήσει και σχετίζεται με την πραγματικότητα.
Αυτό το παιχνίδι είναι κάπως βαρετό και τα γραφικά δεν είναι καλά. Δοκίμασα σε καλύτερο τηλέφωνο, αλλά και πάλι όχι καλά γραφικά, δεν λέω ότι το παιχνίδι είναι πολύ κακό, αλλά είναι μια χαρά, καλή δουλειά!!!
Λοιπόν, αυτό το ΠΑΙΧΝΙΔΙ είναι ακόμα φοβερό, αλλά υπάρχουν μόνο μερικά προβλήματα που θα του δώσω 4 αστέρια.
City Pilot Flight: Plane Games Simulation upww
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό και λατρεύω τα γραφικά να το κατεβάσετε
όταν γυρίζω ανεβαίνω στο υψόμετρο και είναι ενοχλητικό
City Pilot Flight: Plane Games Симулационни czt
Πολύ κακή εμπειρία καθώς οι διαφημίσεις παίζουν περισσότερο από το παιχνίδι στην εφαρμογή. Μην ξεγελάτε τον κόσμο αναπτύσσοντας τέτοιου είδους εφαρμογή που έχει περισσότερη διαφήμιση παρά παιχνίδι.
Αυτό είναι ένα ωραίο παιχνίδι εφαρμογή πτήσης με αεροπλάνο και αυτό είναι ωραίο και μπορείτε τώρα
Φρικτοί έλεγχοι! Εάν παρέχετε μόνο σύστημα διεύθυνσης με κλίση, πρέπει να έχετε λειτουργία βαθμονόμησης. Χρειάζεται πολλή βελτίωση! Τι θα λέγατε για ένα χειριστήριο joystick;
αυτό το παιχνίδι είναι πολύ βαρετό
Είναι πραγματικά καταπληκτικό παιχνίδι. jogo de avios.
Egw den katalaban tipota😐😐😐
Η πτήση πιλότου στην πόλη είναι επίσης υπέροχη. Το γραφικό Ots είναι πολύ εκπληκτικό⭐⭐⭐
City Flight αεροπλάνο προς τον γαλάζιο ουρανό με το καλύτερο πτητικό περιβάλλον Εγκατέστησα αυτό το παιχνίδι και απολαύσω το καλύτερο παιχνίδι στο κατάστημα paly
Θα απεγκαταστήσω το παιχνίδι. Πριν το κάνω, Αυτό είναι το χειρότερο παιχνίδι Simulator. Τίποτα δεν μοιάζει αληθινό. Αυτός ο τύπος παιχνιδιών θα μπορούσε να έχει κερδίσει likes μεταξύ εφήβων και άνω στις αρχές της δεκαετίας του 2000.
Όμορφα χαρακτηριστικά και χρήση γραφικών εδώ. Το απολαμβάνω πραγματικά όταν παίζω αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα φιλικό προς τον χρήστη παιχνίδι για όλους. Πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και αναπαραγωγή του 5*