Post by akreponlalec on Mar 8, 2022 4:34:29 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Dream Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Dream Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά απεριόριστα νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Dream Blast 2022 version ▞▞▞
Πολύ ωραίο παιχνίδι.αλλά μετά την τελευταία ενημέρωση.όταν το χάσεις κολλάει στο νόμισμα συνέχεια σκηνή και πρέπει να επανεκκινήσεις το παιχνίδι.διορθώστε το παρακαλώ.ευχαριστώ
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και θα βαθμολογούσα υψηλότερα, αλλά θα ήταν υπέροχο αν ο απεριόριστος χρόνος ζωής ήταν χρόνος παιχνιδιού και όχι πραγματικός χρόνος. Υπάρχουν πολλές φορές που έχω χάσει ελεύθερο χρόνο παιχνιδιού επειδή έπρεπε να φροντίσω τα παιδιά μου ή να επιστρέψω στη δουλειά. Πολύ απογοητευτικό να χάνω 40 λεπτά ή περισσότερο από δωρεάν παιχνίδι επειδή έπρεπε να επιστρέψω στη δουλειά 😡
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Διασκεδαστικό, οι ήχοι είναι αξιολάτρευτοι και μπράβο!
Το παιχνίδι ξεκινά διασκεδαστικό, αλλά μόλις φτάσετε στα υψηλότερα επίπεδα είναι τόσο απάτη. Τα "εύκολα" επίπεδα στην πραγματικότητα εξαρτώνται εξαιρετικά από τυχαίες πτώσεις. Τις περισσότερες φορές δεν είναι και αναγκάζεσαι να χρησιμοποιήσεις τα τεχνάσματα όπως η σφεντόνα για να κερδίσεις το επίπεδο. Εξοικονομήστε χρήματα και μην κολλήσετε. Έφτασα στο επίπεδο 655 περίπου, οπότε πιστέψτε με, καθώς είναι βασικά ένας κουλοχέρης μεταμφιεσμένος χωρίς χρηματικές αποδόσεις και το ίδιο το παιχνίδι απαιτεί 0 εγκεφαλικά κύτταρα για να παίξει πραγματικά.
Σκόπιμα ελαττωματικό. Είναι όμορφο και διασκεδαστικό μέχρι να προχωρήσετε αρκετά, ο προγραμματιστής πιστεύει ότι έχετε επενδύσει αρκετά ώστε να είναι διατεθειμένος να πληρώσετε για τις ενισχύσεις που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να περάσετε ένα επίπεδο, γιατί τελικά ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. Μπορείς να είσαι κοντός 3 κομματιών και να σου απομένει μόνο 1 κίνηση και πρέπει να κάνεις boost. Το παιχνίδι μπορεί κυριολεκτικά να γίνει αδύνατο να παιχτεί, εκτός και αν πληρώσετε για να ξεπεράσετε την ώθηση μετά την ώθηση, ελπίζοντας σε αυτή την πτώση προτού χρειαστεί να αγοράσετε περισσότερες ενισχύσεις.Γίνεται παιχνίδι paytoplay.
Angry Birds Dream Blast Hjernetrim odm
Το σερί νικών είναι ανόητο. Δίνει τόσα πολλά πουλιά για να ξεκινήσουν ένα επίπεδο, απλά κάντε κλικ σε ένα και παρακολουθήστε το επίπεδο να ολοκληρώνεται. Αφού καθάρισα 80 επίπεδα χωρίς καν να σκεφτώ τι έκανα, βαρέθηκα τόσο πολύ που απεγκατέστησα το παιχνίδι
Angry Birds Dream Blast Hlavolamy bor
Παλιά μου άρεσε να παίζω αυτό το παιχνίδι, αλλά τις τελευταίες δύο ημέρες, η οθόνη παγώνει στο Daily Reward. Δεν μπορώ να συνδέσω την ημερήσια ανταμοιβή μου και δεν μπορώ να κάνω κλικ στο X για να κλείσω το παράθυρο. Κάτι σχέση με την τελευταία ενημέρωση;
Angry Birds Dream Blast Hjernetrim odm
Εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά η εστίαση στρέφεται σε νομισματικά θέματα πολύ γρήγορα για το γούστο μου. Απλώς δεν θα ξοδέψω ποτέ χρήματα για να κερδίσω έναν γύρο. Για στρατηγικούς σκοπούς ναι. Για αγορά που μπορώ να χρησιμοποιήσω για όλο το παιχνίδι, ναι.
Επαναφορά του παιχνιδιού. Δεν μου έδωσε το μπόνους μου απόψε. Επιστρέφω στην 1η μέρα.
Μην ξεγελιέστε όπως ήμουν. Αγοράστηκε πακέτο κέρματος $49 με 12 ώρες άπειρες ζωές για να χαλαρώσετε πριν τον ύπνο. Βγήκε από το παιχνίδι και πήγε για ύπνο. Η αντίστροφη μέτρηση του ρολογιού συνεχιζόταν. Έχασα αρκετές ώρες άπειρο παιχνίδι ενώ κοιμόμουν. Το ρολόι ξεκινά αμέσως μετά την αγορά και ΔΕΝ σταματά όταν δεν παίζετε. Αν δεν παίξετε το παιχνίδι αδιάκοπα για τις πλήρεις ώρες που πληρώνετε, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλο τον χρόνο που έχετε αγοράσει.
Μεγάλος! Διασκέδαση! Προκλητική😊😊😊😊
Το λατρεύω
Είναι διασκεδαστικό, αλλά είμαι στο επίπεδο 111 και μου λέει να ενημερώσω, αλλά δεν μπορώ καν να ενημερώσω, συνεχίζει να μου στέλνει bk στην ενημέρωση.
Λαμπρός!!!
Είναι το καλύτερο παιχνίδι απόλα.
Το λατρεύω, αλλά μερικά από τα επίπεδα είναι πολύ δύσκολα!
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι ειλικρινά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει (δεν έχει σχέση με το Angry Birds).
λόγω της πολύχρωμης στρατηγικής του poping που ταιριάζει, γι' αυτό..
Angry Birds Dream Blast თავსატეხი rkk
Έχω μόνο ένα πραγματικό πρόβλημα με το παιχνίδι. Όταν χρησιμοποιώ όλη μου τη ζωή, πρέπει να επιστρέφω συνεχώς για να έχω πρόσβαση στην ελεύθερη ζωή μου! Διορθώστε αυτό το ζήτημα.
Αυτό είναι το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής! Σούπερ εθιστικό όμως... ξεκινάει απλά στην αρχή, αλλά αργότερα γίνεται πρόκληση!
Αγαπήστε το παιχνίδι! Σούπερ εθιστικό, αλλά τα 30 λεπτά μεταξύ της απόκτησης ζωών είναι πολύ μεγάλα. 10/15 λεπτά θα ήταν καλύτερα.
Διασκεδαστικό και διασκεδαστικό. Μπορεί να είναι αρκετά εθιστικό. Τα άβαταρ με κάνουν να γελάω. Καλό ανακουφιστικό από το άγχος.
φοβερός
Αυτό το παιχνίδι γίνεται γελοία αδύνατο. Παλιότερα το αγαπούσα, αλλά τώρα ο μόνος τρόπος για να περάσεις ένα επίπεδο είναι με ενισχυτικά.
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο χαριτωμένο και καμία διαφήμιση δεν πιστεύει ότι αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι.
Ξέρω ότι μου άρεσε αυτό το παιχνίδι μέχρι πρόσφατα. Είμαι στο επίπεδο 808 και παρατηρώ ότι το παιχνίδι εξαπατά όλο και περισσότερο προσπαθώντας να κάνει τους ανθρώπους να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα σε αυτό. Κάνω κλικ σε ένα σύμπλεγμα τεσσάρων ή περισσότερων φυσαλίδων και υποτίθεται ότι μετατρέπεται σε κόκκινο πουλί, αλλά δεν το κάνει. Κάνω κλικ σε αυτό που λέει αν δεις μια προσθήκη, θα πάρεις τρεις επιπλέον κινήσεις και δεν σου δίνει τίποτα! Έχω ξοδέψει πάνω από εκατό δολάρια αγοράζοντας ζωές κ.λπ. σε αυτό το παιχνίδι και έχω τελειώσει. Τελειώσαμε με αυτό το καταραμένο παιχνίδι!
Αυτό δεν είναι αυτό που έδειξε η προσθήκη σας, αλλά το παιχνίδι που επρόκειτο να παίξω. Κουρασμένος από αυτά που ταιριάζουν με τα παιχνίδια
Rebirth of Chaos: Eternal saga Hərəkət zsk
Μετά από 2 χρόνια αναμονής για να διορθώσουν οι προγραμματιστές τις δυσλειτουργίες, χαίρομαι που επέστρεψε. Θα του έδινα 5 αστέρια, αλλά μετά την απεγκατάσταση και την επανεγκατάσταση πολλές φορές πριν από αυτήν την επιδιόρθωση, είμαι τσαντισμένος που έχασα το αρχικό μου επίπεδο και είχα σπαταλήσει τα χρήματά μου για να φτάσω εκεί. Αλλά μέχρι εδώ όλα καλά.
Το απολαμβάνω μέχρι στιγμής.Ανησυχώ λίγο ότι με αφήνει να κερδίσω στα πρώτα είκοσι επίπεδα. Αλλά εξακολουθεί να φαίνεται σαν ένα διασκεδαστικό και ενδιαφέρον παιχνίδι.
Δεν με πειράζει να ξοδεύω χρήματα σε εφαρμογές. Ξοδεύω ένα καλό κομμάτι αν απολαμβάνω το παιχνίδι και είναι διασκεδαστικό για μένα. Αλλά δεν μπορώ να το αντέξω όταν οι προγραμματιστές χρησιμοποιούν προφανή χειραγώγηση για να προσπαθήσουν να αναγκάσουν τους ανθρώπους να ξοδέψουν χρήματα. Αυτό το παιχνίδι είναι σαφώς στημένο μετά από ένα ορισμένο επίπεδο. Εκείνες οι «ω τόσο κοντινές» στιγμές που χρειάζεσαι μόνο μια ακόμη κίνηση αλλά, ως δια μαγείας, έχεις ξεμείνει. Ή ο τρόπος με τον οποίο οι μπάλες μετατοπίζονται τόσο ελαφρώς ώστε να μην συνδέονται πια. Είναι Bush League και το έχω ξεπεράσει. Απεγκαταστάθηκε.
Διασκέδαση με έναν εγκέφαλο περιστασιακό τρόπο. Τα υψηλότερα επίπεδα γίνονται πιο δύσκολα και μπορεί να χρειαστούν πολλές προσπάθειες για να ξεκαθαρίσετε την πρόκληση.
Έχω παίξει τουλάχιστον εκατό παιχνίδια που ταιριάζουν και αυτό είναι μακράν ένα από τα καλύτερα. Μου αρέσει πολύ η ρύθμιση του παιχνιδιού και οι ανταμοιβές που λαμβάνετε. Παίξτε το παιχνίδι που θα το λατρέψετε!
Είναι καλό αλλά απλά κάποια επίπεδα είναι αδύνατο να περάσουν με τόσες λίγες κινήσεις! Γιατί είσαι έτσι; Γιατί δεν μπορείτε να είστε γενναιόδωροι με τις κινήσεις, ώστε οι άνθρωποι να απολαμβάνουν το παιχνίδι σας και η επιχείρησή σας να παραμένει στην κορυφή; Καταστρέφετε την εμπειρία του πελάτη με το να είστε έτσι. 👎
Διασκεδαστικό και όχι πολύ δύσκολο με λίγη σκέψη προγραμματισμού. Οι διαφημίσεις δεν είναι παρεμβατικές και προαιρετικές μόνο εάν χρειάζεστε περισσότερες ασίστ. Αλλά είναι εύκολο να εξαντληθεί και πρέπει να αγοράσετε.
Πολυ καλο.
Καλό παιχνίδι, αλλά αρνούμαι να αγοράσω οτιδήποτε και έχω κολλήσει σε ένα επίπεδο για μια εβδομάδα, χρειάζομαι 80 συγκεκριμένου χρώματος, αλλά μόνο ένα ή δύο από αυτό το χρώμα ανά κίνηση πέφτουν. Είναι απλώς αδύνατο και είναι σίγουρα κωδικοποιημένο στο παιχνίδι για την προώθηση των πωλήσεων. Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν πληρώνω.
Χαριτωμένο παιχνίδι 🎮 😍 να παίξεις δεν είναι καθόλου δύσκολο παιχνίδι.
Μετά το επίπεδο 1600, κάθε επίπεδο γίνεται ξαφνικά σχεδόν αδύνατο.
Η δύναμη παιχνιδιού έκλεισε και με έκανε να χάσω ένα νικηφόρο σερί μαζί με δύο ζωές μερικές φορές το παιχνίδι δεν φορτώνει και θα κλείσει
Δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το επίπεδο 7628. Τα γουρούνια εξαφανίζονται εντελώς και έτσι δεν μπορείτε να περάσετε το επίπεδο. Έχω μια ημερήσια ώθηση 2 ωρών άπειρων ζωών και είναι εντελώς χαμένη επειδή το επίπεδο δεν μπορεί να περάσει αν εξαφανιστούν τελείως τα γουρούνια. Απογοητευμένος.
Δεν έχω παίξει angry birds dream blast εδώ και πολύ καιρό και γνωρίζω πολύ καλά αυτές τις κινήσεις.
Ήταν διασκεδαστικό, αλλά τώρα παρατήρησα ότι όλες οι ενημερώσεις κάνουν το παιχνίδι αδιάφορο. Μάλλον πρέπει απλώς να το διαγράψω. Τα σφάλματα γίνονται πολύ ενοχλητικά.
Η δράση είναι αργή και μόλις φτάσετε σε παιχνίδια όπου το αντικείμενο είναι να συλλέξετε συγκεκριμένα χρώματα, μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες για να ξεπεράσετε αυτό το επίπεδο, επειδή στο παιχνίδι δεν υπάρχει αρκετό από το επιθυμητό χρώμα. Πώς μπορείς να σκάσεις ότι πολλά από τα απλά δεν είναι και τόσο πολλά.
Χαλαρώστε μάγκες...
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, ωστόσο, πιστεύω ότι πρέπει να δοθούν περισσότερα νομίσματα. Λαμβάνοντας υπόψη τόσα πολλά που λαμβάνονται για επιπλέον κινήσεις. Θα μπορούσα να καταλάβω αν παίρνονταν μόνο 25 ή 50 και δίνονταν 5 ή 10, αλλά 100 μόνο για 5 επιπλέον κινήσεις είναι γελοίο. Κάπως έτσι θέλουμε να σταματήσουμε να παίζουμε.