Post by akreponlalec on Mar 8, 2022 4:25:11 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flow Free ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flow Free IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab piiramatut ressurssi ▞▞▞
▞▞▞ Flow Free 2022 version ▞▞▞
Seda mängu on fantastiline mängida, kuid ostsin mõni aeg tagasi lisamängupaketi (klassikaline 2), et eemaldada uskumatult tüütud reklaamid, kuid reklaamid on mingil põhjusel tagasi tulnud.
Ma tõesti naudin seda mängu. ei jõua ära oodata tasemete lõpetamist, lisavärve ja suuremaid tahvleid. üha rohkem väljakutseid, mis hoiab teie huvi. Mulle meeldib, et sa pead kasutama oma aju ja mõtlema edasi.
Hea passiaeg, eriti pikamaa reisimisel. Huvitav ajumäng, annab mängides õnne. Olen 56-aastane töötav naine, pankur. See lihtne mäng meeldib väga.
Iga kord, kui ma taseme lõpetan, on reklaam, mis on väga tüütu.
Hea rakendus, kuid mõned reklaamid põhjustavad probleeme, ei paku sulgemisnuppu jne.
Lõbus. Kuid kasutajaliides vajab veidi tööd. Vihjenuppu on lihtne vajutada ja kinnitust pole – seega kulub teie kolm tasuta vihjet kergesti raisku. Aga arvan, et arendajad üritavad meid õpetada, et me ei peaks näpunäiteid ostma? -\_(o.O)_/-
Mäng ise on kena, kuid vahele jäetud pikad reklaamid? Vastuvõetamatu. Vahelejäetavad reklaamid on tänapäeval tasuta mängudes hädavajalik pahe, ma saan aru, aga kas see? Ma keeldun iga 4 taseme järel 50 sekundit rumalate reklaamide vaatamisest
hulluld lAhe
Kunagi meeldis rakendus kuni värskenduseni. Mida kuradit nad sellega teinud on? See on kole ja jookseb pidevalt kokku. Palun parandage see
Mulle meeldib see rakendus, kuid see on ühekordne rakendus. Mängisin seda mängu lapsena ja jumaldasin seda. Otsisin seda aastaid, kuna olin selle nime unustanud, kuid kui ma selle lõpuks leidsin, polnud see enam nii äge, kui mäletasin. Vihjete ja teatud tasemete eest tuleb maksta ning see on liiga lihtne. Kui jõuate lõpuks raskele tasemele, kulub teil selle lõpetamiseks päevi. Ma ei olnud selle rakenduse aspektiga rahul. 😔
Olen seda mängu mänginud väiksest peale ja see on hämmastav. Mitte liiga palju lisasid, mitte raha võtmist, vaid tõeliselt hea mäng. 👍
Mäng oli 2018. aastal hea, kuid ma ei tea, mis juhtus, ma olen näinud ainult seda, kui liigutad kollast, purustad sa rohelise jaoks pusle. Nii et ma peatusin ja proovisin uuesti ja siis see ikka ei töötanud, nii et ärge isegi alla laadige, see pole seda väärt. See oleks pidanud jääma samaks ja see oleks saanud kogu oma tähe.
Naeruväärne hulk reklaame segab nüüd järgmise pusle juurde liikumist.
Suurepärane mäng! Väljakutsuv ja lõbus. Suurepärane kasutajaliides. Olen läbinud enam kui 50-päevase jada 👌
Mängimatu rohkem kui paar mängu. Hüppab Play poodi ega naase mängu. Desinstallitud
Ingress Prime 어드벤처 tut
Lahe soovitan
Liiga palju lisasid ei saa mängida kauem kui 1 minut ilma hiiglasliku lisamiseta, te ei saa neist mööda. Tuli kustutada. Ma ei vaja seda tüütust. Prantslaste sõnadega, minge keerake end ümber. Seda mängu tuleks nimetada flow ad-slave'iks. Ei mängi enam kunagi. Nad üritavad sundida teid andma neile lisade eemaldamiseks 4 dollarit. Lmao. Hoia hinge kinni, see tuleb.
reklaamid... Mul oli selle mängu vanem versioon ja käivitamise ajal olid külgedel väikesed reklaamid. Sain uue telefoni, laadisin uuesti alla ja see on reklaamidega üle koormatud, sest ahned arendajad tahavad rohkem raha!
Korralik mäng, mis aitab treenida teie aju mõistatust välja mõtlema. Kuid kui olete aru saanud, kuidas vood käivad, hakkab iga mõistatus ise lahendama. Reklaamid paigutatakse iga 3–6 taseme järel, nii et see pole väga halb, mõned on liiga valjud ja vaigistamatud. (Go away Newsbreak) saate maksta reklaamide eemaldamise eest 4,99 dollarit, kuid nad teevad seda ka siis, kui ostate pakke, mille hind on 0,99 dollarit. Alustuseks lõbus mäng, mis muutub peamiselt aja tapjaks. Pidin telefoni lähtestama, kaotasin igasuguse edenemise. Otsustas, et parem on niimoodi jätta.
Mulle meeldib see mäng, kuid reklaame on lihtsalt liiga palju. Iga teine mäng võtab selle peale reklaami. Reklaamide eemaldamiseks 5 dollari küsimine on sellise asja eest palju.ainus põhjus, miks see hea mäng on, on heliefektid ja keerukus. atmosfäär ja entusiasm ei tekita tunnet, nagu oleksite mängu tõesti võitnud.
Mäng on väljakutseid pakkuv, lõbus ja suurepärane aja täitmine. Ainus negatiivne külg on reklaamid pärast IGA MÄNGUTASET. Desinstallimine. Tõenäoliselt viis reklaamidest mööda minna, pole huvitatud.
Tuli desinstallida. Mängimise ajal kuulan muusikat. Reklaame on liiga palju ja enamik neist tapab mu muusika. Tuli desinstallida. Värskendus: uuesti installitud. Mulle meeldib mäng liiga palju. Aga ikkagi ainult 2 tärni – ikka liiga palju muusikat tapvaid reklaame. Kuid mäng ise tekitab sõltuvust.
See on suurepärane puzzle mäng. Kuigi see on lihtne, hoiab see minus huvi lõbusate mõistatustega. Võin tunnistada, et see on üks väheseid rakendusi, mille allalaadimist jätkan iga kord, kui saan uue seadme. Isegi pärast 5 aastat Flow mängimist pakub see mulle lugematuid tunde. Näpunäide. Neile, kellel on selle rakenduse reklaamidega probleeme, sulgeb tagasinupp need isegi siis, kui neil on taimer. Ei saa lubada, et see töötab kõigi telefonidega. Samuti võib seda mingil hetkel värskendada. Kui jah, siis pole meil õnne.
Suurepärane mäng, kuid see lakkas järsult töötamast pärast seda, kui olin iga laua lukust lahti võtnud. Nüüd see ei laadita, kui klõpsan ikoonil... nüüd võib-olla pean selle uuesti kustutama ja stsrt algusest peale, millega ma ei ole rahul
Äärmiselt palju reklaame muudab selle esitamatuks. Ärge laadige alla
Ma ei pane reklaamide vastu midagi, kuid reklaamija peab nupu x liikumise nähtavaks tegema või üldse ilmuma. Vahel olen pidanud pärast reklaami "lõpetamist" mängu kinni panema, kuna x-i pole, telefonil ei saa isegi tagasi nuppu kasutada, nii et pole muud võimalust kui mäng sulgeda, taaskäivitada ja loota. järgmine reklaam ei ole enam sama.
Kui nad ei võta välja nutikaid uudiseid, mis laaditakse alla iga kord, kui reklaam ilmub, lõpetan mängimise!
Flow Free Teka-teki elby
Mäng on okei timw tapja. Kuid ma andsin sellele kaks tärni, sest sa mängid 10-15 sekundit ja siis pead iga mängu vahel vaatama 30-sekundilist reklaami. Kui see parandatakse, siis andke sellele kõrgem hinnang
Kui ma selle mängu esimest korda alla laadisin, meeldis see mulle, kuid viimasel ajal jookseb see kokku pärast peaaegu iga lahendatud mõistatust. Kui see pärast iga puslet pidevalt ei külmuks ega jookseks kokku, oleksin sellele hõlpsasti andnud 5/5 tärni. Ainus põhjus, miks mul see ikka veel alla laaditakse, on see, et mu igapäevane mõistatuste jada on kõrge – kui krahh läheb nii suureks, et see jada kaob, kustutan rakenduse lõpuks lõplikult. Päris tüütu on külmetuste ja krahhidega järjest üleval hoida
Reklaame on nii palju, et see on täiesti naeruväärne, kui arvestada, kui lihtne mäng on, kulub viis korda kauem aega, et jõuda reklaamini, et jõuda mõistatuseni.
Suurepärane mäng, ma tulen selle juurde alati tagasi. Paar aastat tagasi jätsin selle maha ja kustutasin, kuid laadisin mängimiseks uuesti alla ja nägin, kui kaugele ma oma pilvesalvestusega olin, tekitab soovi selle lõpetada. See on mäng, mille juurde tulete alati vähemalt mõne nuputamise pärast tagasi
Jumbo Rectangle jookseb kokku iga kord seeria lõpus ja kaotab varem täidetud mõistatuste jälje, kui need desinstallida, seejärel uuesti installida, et jätkata mängimist, ja lõpuks ei avane üldse. Ärritavad mitte ainult pidevad reklaamid, vaid ka funktsionaalsuse puudumine, mis muutub kasutuskõlbmatuks. Muutus minu lemmikmängust minu telefoni suurimaks pettumuseks.
2 tärni Võin vaid öelda, miks ma andsin sellele 2 tärni, kuna vana versioon oli parem, kui see poleks, see oleks 1, palju reklaame, see jookseb palju kokku, see ei tööta kunagi ja ma ei hakka seda kunagi mängima ! Pigem vaatan värvi kuivamist 😐 nüüd pole lõbus. Pean seda uuesti installima, et see ei töötaks eriti lõbusalt, kui te minu käest küsite. Iga 1-2 mängu järel AD AD AD. See ei lõpe kunagi. Ainus hea asi, mida võin öelda, on see, et saate muuta värve ja panna tähti, kui olete värvipime, välja arvatud see HALB! ma ei soovita
Flow Free Слагалице tlog
Varem oli see üks mu lemmikmänge tundidepikkuse kaasahaarava mänguga. Uus sundreklaamisüsteem on mängurõõmu tõsiselt vähendanud. Täisekraanil mittevahele jäetavad 30-sekundilised videod, mida mängitakse iga pusle vahel, muudab selle palju rohkem reklaamiks rakendustele, mida ma ei taha, kui mänguks.
Saate aru reklaamide vajadusest, kuid võrreldes kõigi teiste rakendustega, mida olen kasutanud, on see üsna pealetükkiv. Ei soovitaks.
Algselt oleksin andnud sellele 5 tärni, kuid lisandid lähevad aina hullemaks. Tõesti lisamise tasuta versioon. Ilmub, oodake, klõpsake nuppu Lisa tuleb tagasi, oodake, klõpsake, lisage tuleb tagasi kolmas kord, oodake, klõpsake nuppu. See juhtub pärast iga mõistatust. Varem nii ei olnud. Mida rohkem mängite, seda rohkem lisandeid ilmub.
Pusled on vahvad, aga reklaamide hulk on väga tüütu. Iga kord, kui olete taseme lõpetanud, edastavad nad reklaame. Võib-olla sunnivad nad teid oma mängu eest maksma 4,99 naela.
Mulle väga meeldib see mäng. Täname, et lisasite värvipimedate seadetesse värvisildid
Flow Free Слагалице tlog
Mul on üks kaebus...suurte mõistatuste puhul on see liiga väike, et voogusid õigesti ühendada ja pusle uuesti läbi teha...kui värskendus võimaldab suurte puslede suumimist, oleksin rahul. Aitäh
Rakenduste allalaadimine! Iga kord, kui saan reklaami, proovin reklaamist väljumiseks klõpsata X-il, et see alustab reklaamitava rakenduse allalaadimist ilma minu loata. Üritasin selle funktsiooni väljalülitamiseks oma seadetesse minna ja see ei lubanud. Seal öeldakse, et ma pole midagi heaks kiitnud ega ümber lükanud.
Olen seda mängu aastaid mänginud iga päev. Sa kaotad mind nende uute pikkade vahelejätmatute reklaamide pärast.
Mängin seda mängu aastast 2013, pole sellega kunagi probleeme ega midagi olnud ja see ei võta ka telefonis palju ruumi, ainus asi on see, et reklaam on väga tüütu 🙄 😒 😑 😐
Suurepärane mäng. Ainus probleem on see, et iga 4 taseme järel on rakendus ja need on pikad. Te ei saa paljusid tasemeid läbida.
Lõbus ja lihtne mäng, mida mängida, kui teil on veidi aega tappa. Töötab minu tahvelarvutis hästi. Ma arvan, et telefonis jõuan liiga lähedale ekraani allservale või midagi, aga muud mängud ilmuvad ja asendavad selle ning ma pean neist väljuma. See on tüütu ja ma desinstallisin selle.
Suurepärane mäng! Ostsin aastaid tagasi reklaamideta ja avastasin, et mul on lahendada tuhandeid mõistatusi. Odava hinna eest üsna hea hinna ja kvaliteedi suhe, kuigi reklaamid ei ole liiga pealetükkivad, et seda tasuta vaadata. Paljude hilisemate plaatide raskusaste ulatub liiga lihtsast kuni märkimisväärse väljakutseteni. Režiim "Sillad" on samuti väga lõbus, lisades mõistatustele veel ühe kihi sügavust. Praegu on minu jaoks tavaline asi, millele telefonis ootamise ajal aega kulutada, ja see on lihtsalt 5 tärni väärt.
Pusled on nii nii ja aku guzzler. Ma eeldan, et see rakendus ei registreeri aku kasutamist, kuid selle asemel kasutas see palju akut. Kasutasin maleprogramme, mis kasutasid akut.